/

 

 

Ratium Financiële Dienstverlening

Wij kennen onze oorsprong midden jaren ’90. Sindsdien hebben wij veel kennis opgedaan en is er veel veranderd in de markt. Deze ontwikkelingen volgen wij op de voet. Wij zijn een financieel adviseur die het belangrijk vindt om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Onze onderneming wordt al sinds het begin met veel passie en toewijding gedreven en wij proberen daarom altijd manieren te vinden om ons bedrijf te verbeteren.

Ratium Financiële Dienstverlening streeft naar een goede balans tussen het goede van de nieuwe ontwikkelingen, zoals een digitale omgeving voor de klant en het traditioneel persoonlijk klantcontact.

Wij zijn een onafhankelijke financieel adviseur. Dit betekent dat wij producten mogen en kunnen aanbieden van, in ons geval, veel verschillende aanbieders. Wij zijn niet verplicht en hebben er geen baat bij om producten van een bepaalde aanbieder aan te bieden. Hier is door ons voor gekozen, omdat het belang van de klant bij ons centraal staat.

Xenter

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn in het adviseren en bemiddelen van financiële producten, hebben wij onze binnendienstwerkzaamheden uitbesteed aan Xenter. Xenter is een backoffice en serviceprovider voor het professioneel intermediair. In de communicatie rondom uw financiële producten kunt u te maken krijgen met Xenter.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!