/

 

 

Nieuws

Zonnepanelenregeling aangepast: wat gebeurt er?
15/08/2018

De overheid stimuleert de groene energie in Nederland. Om dit te bewerkstelligen implementeren ze regelingen die het interessant maken om in groene energie te investeren. Zo ook bij de zonnepanelen. Hoewel er nog steeds een stimulerende regeling is, wordt deze wel veranderd. Hoe interessant is het investeren in zonnepanelen nog?


Autosensoren komen je duur te staan
18/07/2018

De autoverzekering. Hij is vaak duurder dan je zou willen. Toch is de auto van veel veiligheid voorzien tegenwoordig. Door het grote assortiment technische snufjes lijkt autorijden dan ook veiliger te worden, maar is dat wel zo...?


Op zoek naar Goedkoop Hypotheekadvies
11/05/2018

Goedkoop hypotheekadvies is wat veel consument op internet zullen zoeken. Vaak komen ze terecht bij banken, omdat een hypotheekadvies van de bank goedkoper is dan van een onafhankelijk hypotheekadviseur. Maar is dit ook echt goedkoper?


De tweestrijd in de woningmarkt
29/03/2018

De starters hebben het momenteel al heel moeilijk. De huizenprijzen van koopwoningen vliegen door het dak. En alsof dat nog niet genoeg was kopen (particuliere) vastgoedbeleggers de starterswoningen op met het doel deze te verhuren.


Hypotheek voor woningverhuur particulier
19/03/2018


Woonfonds komt met de Woningverhuur Hypotheek. De hypotheek geeft particulieren de mogelijkheid om een huis te kopen voor verhuur, zodat ze hun spaargeld op een andere manier kunnen investeren.


De Groene Hypotheek - Voordeligere rente?
17/01/2018


De woningbouw is weer in opkomst. Bovendien wordt de focus gelegd op duurzame woningen. Banken en geldverstrekkers spelen hier op in en dit kan goed uitpakken voor uw hypotheek.