/

 

 

Abonnementen

Uw situatie is plotseling veranderd. Wat nu? Moet u nu weer een financieel adviseur raadplegen en wederom advieskosten betalen? Dat kan, maar wij bieden u een alternatief aan in de vorm van verschillende serviceabonnementen. Deze abonnementen bevatten verschillende diensten die er voor zorgen dat uw plan gericht blijft op uw actuele situatie. Er kunnen zich veranderingen in de markt of in uw leven voordoen, waardoor uw producten misschien niet meer aansluiten bij de huidige situatie. Afhankelijk van uw wensen, kiest u een abonnement dat bij u past, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. 

Wat is het voordeel van een abonnement? 

Het abonnement biedt extra's zoals vaste update gesprekken, onderhoud van uw financiële planning, digitaal klantdossier en onderhoud van bijvoorbeeld uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, lijfrente of hypotheek. Kortom, u krijgt hier service voor terug, waardoor uw financiële situatie ook na veranderingen in uw situatie of in de markt optimaal is. 

Een abonnement zal dan wel duur zijn...

Wij bieden al abonnementen aan vanaf €9,99 per maand. In combinatie met het geld dat u bespaart op terugkomende advieskosten en het feit dat uw financiële situatie optimaal blijft, is dit zeker iets om over na te denken.

Voor wie?

Wij bieden abonnementen aan voor particulieren, ondernemers én bedrijven. Er zit dus altijd een passend abonnement voor u bij.

Wat nog meer?

Wilt u meer informatie over onze abonnementen? Wij vertellen u hier graag meer over. Maak nu vrijblijvend een eerste afspraak met een van onze adviseurs.