/

 

 

Financiële planning

Ga ik sparen of beleggen? Hoe ga ik er voor zorgen dat ik het meeste rendement uit mijn vermogen haal? Denk hierbij aan uw pensioenopbouw, een tweede huis, het financieel zorgen voor uw kinderen of misschien wilt u eerder stoppen met werken. Aan alle grote uitgaven zijn consequenties verbonden. Een financiële planning zorgt er voor dat er een duidelijke structuur komt in uw financiële huishouding en dat u zo optimaal mogelijk met uw geld om gaat. Het is namelijk prettig om te weten hoeveel u maandelijks kunt besteden. Een financiële planning creëert rust. Deze planning is voor iedereen anders, dus onze adviseurs kijken naar uw persoonlijke situatie, wensen en eisen en maken hier een plan bij.

Financiële planning

Plotselinge verandering van uw situatie? Wij bieden frequente controle op het gegeven advies aan met onze (service)abonnementen.

U kunt vrijblijvend een eerste afspraak maken met een van onze adviseurs om uw wensen te bespreken en onze werkwijze door te nemen. 

100% onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke financieel adviseur. Dit betekent dat wij producten mogen en kunnen aanbieden van, in ons geval, veel verschillende aanbieders. Wij zijn niet verplicht en hebben er geen baat bij om producten van een bepaalde aanbieder aan te bieden. Hier is door ons voor gekozen, omdat het belang van de klant bij ons centraal staat. 

Advies