/

 

 

Hypotheek

Hypotheekadvies

Wij geven al jaren hypotheekadvies in de regio Veldhoven en Eindhoven. Als hypotheekadviseur spreken we dus uit ervaring als wij zeggen dat uw eerste huis kopen, een bestaande hypotheek aanpassen of een hypotheek oversluiten een grote stap is. Daarom vinden wij dat u als klant een goed gevoel moet hebben bij alle zaken rondom het regelen van uw hypotheek. Een huis is voor de meeste mensen, financieel gezien,  hun kostbaarste bezit. U wilt er daarom op kunnen vertrouwen dat er een passende hypotheek geregeld is. Een hypotheekadviseur kijkt wat de beste oplossing is, aangepast aan uw persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst.

Een hypotheek moet duidelijk zijn. Daarom leggen wij onze klanten uit waarom wij het bepaalde advies geven. Wij bekijken elke situatie apart en leveren werk op maat.

Plotselinge verandering van uw situatie? Wij bieden een frequente controle op het gegeven advies aan met onze (service)abonnementen.

U kunt vrijblijvend een eerste afspraak maken met een van onze adviseurs om uw wensen te bespreken en onze werkwijze door te nemen. 

Starter? Bespaar op uw eerste hypotheek!

Bent u op zoek naar uw eerste koophuis? Een goed advies is in dat geval allesbepalend. Daarom hebben wij een speciaal startersadvies. Neem contact met ons op voor meer informatie.

100% Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke hypotheekadviseur. Dit betekent dat wij producten mogen en kunnen aanbieden van, in ons geval, veel verschillende aanbieders. Wij worden niet beperkt of beïnvloed in ons advies en kunnen daardoor de best passende keuze voor u maken. Hier is door ons voor gekozen, omdat het belang van de klant bij ons centraal staat.