/

 

 

Verzekeringen

Verzekeringsadvies

Ratium is al jaren actief als verzekeringsadviseur in Veldhoven, Eindhoven en omgeving. Verzekeren is meer dan alleen een premie berekenen. Daarom is het verstandig om hier een onafhankelijke verzekeringsadviseur voor in te schakelen. Een verzekeringsadviseur heeft namelijk de benodigde kennis van producten en kan deze daarom beter afstemmen op uw persoonlijke wensen. Persoonlijk financieel verzekeringsadvies zorgt er voor dat verkeerde keuzes en onnodig risico vermeden worden. De kleine lettertjes, polisvoorwaarden, tarieven, eigen risico, noem het maar op. Onze adviseurs weten hier alles van. Om u er van te verzekeren dat wij een kwalitatief hoog advies geven, werken wij uitsluitend met gecertificeerde Erkend Financieel Adviseurs.

Plotselinge verandering van uw situatie? Wij bieden een frequente controle op het gegeven advies aan met onze (service)abonnementen.

U kunt vrijblijvend een eerste afspraak maken met een van onze adviseurs om uw wensen te bespreken en onze werkwijze door te nemen.  

100% onafhankelijk

Wij zijn een volledig onafhankelijke verzekeringsadviseur. Dit betekent dat wij producten mogen en kunnen aanbieden van, in ons geval, veel verschillende aanbieders. Wij worden niet beperkt of beïnvloed in ons advies en kunnen daardoor de best passende keuze voor u maken. Hier is door ons voor gekozen, omdat het belang van de klant bij ons centraal staat.

Online afsluiten?

Wij behoeden u graag voor de misstappen die vooral particulieren maken tijdens het zelfstandig online afsluiten van financiële producten en wij constateren dan ook dat u op deze wijze meer geld kwijt bent. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van financiële producten, want er komt meer bij kijken dan u misschien in eerste instantie denkt. Wij zijn ons bewust van kleine lettertjes en alle details bij polisvoorwaarden, tarieven, eigen risico enzovoorts. Het enige wat wij hier voor nodig hebben is uw vertrouwen in ons.

Zakelijk

U heeft gekozen om zelfstandig te werken. U heeft het druk met alles wat bij de bedrijfsvoering komt kijken, maar heeft u ook gedacht aan de risico’s die u, uw gezin en eventueel uw werknemers lopen als er iets voorvalt? Heeft u alle nodige risico’s afgedekt? Bent u hier helemaal zeker van? U legt uw focus op uw core business en groot gelijk heeft u, maar dan kunt u beter een professioneel adviseur laten kijken naar hoe uw zakelijke verzekeringen, pensioen, inkomen en hypotheek moeten worden geregeld. Geen ondernemer wil voor onverwachte problemen komen te staan, vooral niet als deze met verzekeringen of financieel advies voorkomen hadden kunnen worden. 

Als ondernemer heeft u de verantwoordelijkheid voor uw werknemers en gezin. Wij maken een risicoanalyse van uw bedrijf en geven advies over de beste manier om deze risico’s af te dekken, zodat u, uw werknemers en uw gezin zich hieromtrent geen zorgen hoeven te maken.

Verzekeringen voor u
Alles in één-pakket
Aansprakelijkheidsverzekering
Gezinsongevallenverzekering
Levensverzekering
Zorgverzekering

Verzekeringen voor uw woning
Inboedelverzekering
Opstalverzekering

Verzekeringen voor uw voertuigen

Autoverzekering
Motorverzekering
Bromfietsverzekering
Caravanverzekering

 

 

Verzekeringen voor uw bedrijf
Bedrijfsaansprakelijkheid
Inventarisverzekering
Voorraadverzekering
Bedrijfsautoverzekering
Milieuverzekering
Cyber-riskverzekering

 

 

Verzekeringen voor uw reis
Reisverzekering
Annuleringsverzekering

 

 

Verzekeringen voor uw inkomen
Inkomensverzekering
Rechtsbijstandsverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering